twilightspirits
twilightspirits
Cullen-ház (a fő menüpontok)
 
Volturi játék
 
Csatlakozás a klánunkhoz és falkánkhoz (Bejelentkezés)
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Felhívás

Ha szeretnéd, hogy a Twilight ficed vagy a saját történeted megjelenjen az oldalon, akkor a következőket kell tenned:

1. Elküldöd a történeted 1. fejezetét e-mailben a spiritbliss24@gmail.com címre. A levél tárgyához írd oda, hogy: Twilight Spirits történetírás.

2. Mielőtt az 1. pontot megtennéd, olvasd el, hogy minek kell megfelelnie a történetednek, hogy felkerülhessen az oldalra: 

  • Legyen Twilight fic vagy teljesen saját történet (más fandom ficeit nem tesszük fel az oldalra),
  • A Twilight Spiritsen kívül csak egy másik honlapon lehet fent maximum az írásod.
  • A Merengőre feltöltött írásokat nem engedünk az oldalra, kivéve, ha félbehagyod ott a történetet, és a folytatás már csak nálunk jelenik meg.
  • A történeted feleljen meg az általános követelményeknek, vagyis legyen kerek, egész történet, és a magyar nyelvhelyességre és helyesírásra figyelj oda (vannak saját bétáink, akik ebben segítenek, de azért igyekezz helyesen írni).

Ha szeretnéd, hogy a rajzod, háttérképed, fejléced, vagy bármilyen más alkotásod felkerüljön az oldalra, akkor szintén küldd el a fenti e-mail címre, és a levél tárgyához írd oda, hogy: Twilight Spirits egyéb alkotások. Csak olyan alkotásokat teszünk fel a honlapra, amik maxiumum egy másik honlapon találhatóak még meg.

 
Team Nate

Team Nate

Név: Jonathan (Nate) Uley

Kor: 24 év

Lakhely: La Push

Hajszín: fekete

Szemszín: sötétbarna

Státusz: a la push-i falka Alfája

Leszármazás: Levi Uley leszármazottja

Hol olvashattok róla: A múlt árnyaiban és A jövő reménységében ( http://twilightfic.blogspot.com )

 

 

A Team Nate tagjai:

Zafír

Fummie

Juca

Vicky

Csilla

Deszy

ViviBella

Catus

Freeb

Kanga27

Bbabri

Noncsy17

Mona

Bine

Doryka

Bimbicsi

Purplemoon

Fable

Fanka

 

Aki még jelentkezni szeretne a Team Nate-hez, az szóljon nekem. :)

 

 
Team Joshua

 

Név: Joshua Call
Kor: 22 év
Lakhely: La Push
Hajszín: fekete
Szemszín: fekete
Státusz: a la push-i falka Bétája
Leszármazás: Embry Call leszármazottja, aki Billy Black fia, vagyis Black leszármazott
Hol olvashattok róla: A múlt árnyaiban és A jövő reménységében
 
 
 
A Team Joshua tagjai:
 
Mismouth
Doryka
Bimbicsi
Ancsy
Zsizsi
 
 
 
Aki még jelentkezni szeretne a Team Joshuához, az szóljon nekem. :)
 
Cullenék ebédlőasztala körül (avagy a szavazás helyszíne)
Ki a kedvenc farkasod A múlt árnyaiban vagy A jövő reménységében?

Jonathan (Nate)
Joshua (Josh)
Aidan
Daniel (Dan)
Benjamin (Benji)
Isabella
Jade
Ouray
Egyik farkast sem szeretem.
Nem olvasom a ficedet, így nem tudom, kik ők.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Frissítések

Enci interjúja

2009.10.19. 14:18, Enci

Interjúalanyunk, Áncsán Dóra, 14 éves tanuló. Június elején látta először a sikeres filmet, amit már az egész világ ismer és imád, majd később júliusban a könyvet is elolvasta. Azóta is töretlenül rajong Stephenie vámpír klánjáért, köztük egy bizonyos bronzhajú „fiatalemberért”.

Mi volt az, ami tetszett, illetve ami nem tetszett a filmben? 
Az nem tetszett a filmben, hogy rengeteg dolgot kihagytak, ami a könyvben benne volt, és szerintem nagyon fontos volt. Az írónő álmát sem ugyanúgy jelenítették meg. Tetszett a szereplők jó megválasztása és a színészek alakítása, valamint minden olyan jelenet, amiben Edward és Bella közösen szerepelt. 

Sokan kritizálták Kristen Stewart színészi alakítását, te mit gondolsz erről? 
Mint már említettem, szerintem minden színész kihozta magából a legjobbat, ebbe Kristent is beleértem, de ha a számomra fontos jeleneteket is leforgatták volna, szerintem sokkal több lehetősége lett volna, hogy megmutassa tehetségét. Gondolok itt a csókjelenetekre, amikor el kellett volna ájulnia Edwardtól, de akár mondhatnám a biológia órát is. Szóval összefoglalva, szerintem nagyon jó volt. 

Mit gondolsz a pletykákról, miszerint Kristen és Rob együtt vannak? És a terhességi sztoriról? 
Hát, nem hiszem, hogy lenne valóságalapja, de semmi sem kizárt. Láttam a neten olyan képeket, amiken Kristen és Rob csókolóznak, de mintha nem is Kristen lenne a képen. Ez csak az én véleményem. Kristen elmagyarázta a terhes sztori alapját, amikor nem volt begombolva a nadrágja. Az újságírók mostanában mindent kitalálnak. Szerintem, ezek is csak pletykák. Mindenesetre, szerintem, szép pár lennének, és nagyon helyes gyerekeik születnének. 

Team Jacob vagy Team Edward? 
Team Edward, természetesen. 

Miért? 
Edwardban van valami különleges. Én mindig egy ilyen pasiról álmodtam, aki megvéd, szeret és nem akarja, hogy bajom essen. Célzok ezzel arra, hogy akár el is menne, ha ez Bellának a legjobb. Annyira romantikus, ahogyan viselkedik, mondjuk ő a "régi időkből jött”. Nekem eleve jobban tetszik  Edward karaktere, mint a Jacobé. 

Ha úgy kérdezem, hogy Team Robert vagy Team Taylor?

Igaz, hogy Taylor nagyon helyes lett ezzel a +15 kiló izommal, de szerintem Robert sokkal helyesebb, férfiasabb, és nem mellesleg jó színész és énekes. Nagyon tetszenek a dalai.  

Így, hogy még nem olvastad a Saga 2. könyvét, csak az előzeteseket láttad, mit gondolsz a New Moonról? 

Szerintem a New Moonban sokkal több izgalomra és titokra számíthatunk. Egyeseket megbotránkoztat majd Bella és Edward viselkedése. Másoknak sokkal jobban bejön Jacob karaktere, mint Edwardé, és jobban tetszik nekik a második rész, mivel itt Jacob több szerepet kapott. Rám ez nem igaz. Megértem Bellát, mert az én szívem is összetörne, ha Edward elhagyna. De Edwardot is meg lehet érteni - persze ha már tudjuk a valós okát -, hogy miért tette. Mindenesetre szerintem, nagyon jó film lesz. Akciójelenetekben és romantikában sokkal gazdagabb filmet láthatunk majd. Már alig várom!

 

Átalakulás

2009.10.19. 14:08, Spirit-Bliss

Egy kis szervezeti átalakuláson estünk keresztül az elmúlt napokban, ezért maradtak el a frissek. Mostantól viszont, megint naponta lesz valami újdonság. Elnézést a kimaradásért, remélem, hogy a csoportvezetőknek köszönhetően minden gördülékenyen megy majd mostantól. :)

Új szavazás

2009.10.09. 09:23, Spirit-Bliss

Sok oldalon láttam már olyan szavazást, amely arra volt kíváncsi, hogy ki a kedvenc Cullenotok, de olyannal még nem találkoztam, ami arra kérdezett volna rá, hogy melyiküket szeretitek a legkevésbé. Szóval, én most feltettem a kérdést. Bal oldalon lent találhatjátok az új szavazást. :)

Designe váltás

2009.10.09. 09:15, Spirit-Bliss

Mint láthatjátok, designe-t váltottunk. Nekem nagyon tetszik, remélem, hogy nektek is. :) Az előző fejlécet köszönjük Freebnek, a háttérképet pedig Zsebinek, a mostani designe pedig szintén Zsebi keze munkája. :) Nektek hogy tetszik? A véleményeteket kifejthetitek a hozzászólásoknál. :)

Kerekes Kitti - Az éj gyermekei

2009.10.08. 22:55, Spirit-Bliss

A vén farkasok műveihez felkerült Kerekes Kitti saját regényének 1. fejezete. Sajnos, csak 3 részletben engedte feltenni a gportal. Olvassátok, és kérlek, írjatok Kittinek építő kritikát. :) Köszönöm az ő nevében is. :)

Mini-képregények

2009.10.06. 21:34, Spirit-Bliss és Nevramiel

Csilla, Juca és Vicky készített nektek pár mini-képregényt (a képre kattintva vagy az Extráknál megnézhetitek őket nagyobban is). Várjuk a véleményeteket a munkájukról! :)
 

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.          A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.       A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

 

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. 

 

 

 

 

New Moon videó Fankától

2009.10.06. 18:15, Nevramiel

Fanka videóját láthatjátok, New Moonos témával, remek zenével. Várjuk a kommenteket! Jó szórakozást :)

 

 

 

Friss msn ikonok

2009.10.06. 18:02, Nevramiel

Zsebi újabb adag avatarképpel látott el minket, böngésszetek kedvetekre, és ne felejtsétek el osztályozni őket! :)

Fummie - Interjú Spirittel

2009.10.03. 20:06, Fummie

Interjú kedvenc fanfictionünk írójával, Spirit Bliss-szel

 

Mind tudjuk, ki is Spirit Bliss, hiszen minden nap epekedve várjuk, hogy újabb fejezettel örvendeztessen meg minket, arról azonban keveset tudunk, hogy mi lehet a háttérben. Íme néhány kulisszatitok.

 

Hogyan ismerted meg a Twlightot?

Először a filmet láttam a moziban. Anyukám élettársa a munkahelyén kapott kultúra utalványokat, és nekem adta őket, én meg gondoltam, régen voltam moziban, nézzünk meg egy filmet. Aztán láttam, hogy "Jé, ebben az Alkonyat című filmben az a srác játszik, aki a Harry Potterben is!", és mivel nagy HP rajongó is vagyok, ezért gondoltam, akkor nézzük meg ezt. Megvettem a jegyet, és csak utána vettem észre, hogy feliratos a film. Szóval, nagy dühöngések közepette bevonultam a moziterembe, és már előre utáltam az egészet, mert rossz a szemem, és feliratot kell olvasnom, aztán lement az első pár perc, belépett az ebédlő ajtaján Edward Cullen, és onnantól kezdve elfelejtettem még a nevemet is, nemhogy más bajaimat. A film után azonnal mentem a pláza könyvesboltjába, és megnéztem, hogy mennyibe kerül a Twilight könyvváltozata. Sajnos, akkor nem volt rá pénzem, de karácsonyra megkaptam Verocstól, az egyik legjobb barátnőmtől ajándékba, elolvastam, és onnantól teljes a szerelem. :)

 

Miért szereted?

Igazából, két dolog fogott meg a történetben nagyon. Az egyik a karakterek. Pszichológiailag nagyon érdekes karaktereket sikerült Meyernek létrehoznia, és bár véleményem szerint, nem bontotta ki őket úgy, ahogyan azt lehetett volna, mégis van bennük fantázia, amely megmozgatja az olvasó gondolatait, érzéseit. A másik, ami nagyon tetszik, hogy bár ez egy vámpíros-farkasos történet, mégsem a vérengzésen van a hangsúly, mint általában a többi erről a témáról szóló könyvben, filmben, hanem a szerelmen, szereteten, barátságon, családon, és egyéb szerintem, fontos értékeken. Míg más vámpíros történetben ömlik a vér ész nélkül, itt inkább az érzések, a pszichológia és a filozófia kerül előtérbe. Vagyis, minden, ami az én fantáziámat meg tudja mozgatni. :)

 

Ki a kedvenc szereplőd, miért?

Több kedvenc szereplőm is van, és mindenki más okból. Először is Edward. Ő testesíti meg az én szememben a tökéletes Férfit. Nagyon tetszik, hogy igazi, régimódi úriember. Ez a tulajdonság, sajnos, kihalt a mostani férfiak nagy részéből, pedig szerintem, mi nők nagyon is igényelnénk. Legalább is, én biztosan...

Aztán, kedvelem még Alice-t. Őt azt hiszem, nem lehet nem szeretni. Mivel én eléggé magamba tudok zuhanni, ha egyedül érzem magam, ezért mindig örülök, ha vidám emberek vesznek körül, márpedig Alice mellett biztosan nem lehet sosem szomorúnak lenni. :)

Aztán ott van még Jasper. Ő a múltja miatt fogott meg nagyon, mert pszichológiailag nagyon-nagyon érdekes a személyisége, és imádok elmélkedni rajta. :)

És persze, Carlisle... Hát, ő az egyetlen férfi a  világon, aki iszonyúan szexi még nagypapa-pulóverben is. Kell ennél többet mondanom? :D

 

Kit nem kedvelsz, és miért?

Igazából nincs is olyan szereplő a könyvben, akire azt mondanám, hogy nem kedvelem. Olyan van, akivel nem értek egyet, mert mondjuk, gonosz szereplő, viszont, gonosznak nagyon jó karakter. Bella az, akit néha nagyon nem értek meg, mert elég furcsa a személyisége. Sokszor reagál úgy dolgokra, sokszor tesz olyasmit, amit épeszű, normálisan működő tinédzserlány sosem tenne szerintem. De ettől még rá sem mondhatom azt, hogy nem kedvelem... Szóval, mindenkit kedvelek valamiért. :)

 

Mi az, amit nem szeretsz a történetben?

Az egyetlen, amit nagyon-nagyon nem szeretek a történetben az a második Bella-Jacob csók, és hogy Bella rádöbben, hogy baráti és testvéri érzéseknél többet is érez Jacob iránt. Szerintem, ez egy túl hirtelen rádöbbenés volt, ami nem volt reális adott szituációban még Bellától sem. Szóval, én úgy vélem, hogy ez egy írói baki volt, és Meyer hibázott, mikor ezt így írta meg.

 

Mi a jelenlegi kedvenc könyved, és miért?

Azt hiszem, ha aszerint nézem, hogy melyik könyv volt rám a legnagyobb hatással valami miatt, akkor két könyvsorozatot kell említenem. Az egyik a Twilight saga könyvei, még akkor is, ha látom, hogy nem olyan kiforrottak, mint egy igazán jó írótól elvárnám, és meg lehetett volna írni őket jobban is. A másik a Harry Potter könyvek. JKR szerintem, zseniális író, nagyon figyel a részletekre, imádom, hogy tele van minden HP könyv utalásokkal, jelekkel, szimbólumokkal. Viszont, sajnos, ő meg az érzelmi szálakat nem tudja rendesen kibontani. De akkor is ez a két könyv változtatta meg igazán az életemet. :)

 

Milyen típusú könyveket szeretsz olvasni?

Én azt hiszem, mindenevő vagyok. Nem az a típus vagyok, aki elolvasta a HP-t, és gyorsan ráveti magát a többi fantasy-másolatra is, vagy aki szereti a Twilightot, és ezért minden béna vámpíros könyvet képes megvenni, és elolvasni. Én bármilyen típusú könyvet elolvasok, aminek megfog a témája, akár fantasy, akár krimi, akár szerelmes regény, vagy elvont novelláskötet. A lényeg, hogy jól legyen megírva, megmozgassa az érzéseimet, a gondolataimat, a fantáziámat. :)

 

Mióta írsz?

13 éves korom óta. Az egyik biológia órát szörnyen untam, és elkezdtem a füzetembe írni egy történetet. Aztán óra után az osztálytársaim elolvasták, és követelték a folytatást. Ott abban a percben tudtam, hogy író akarok lenni. Azóta pedig az írás az életem elmaradhatatlan része, mint a lélegzés, az evés vagy az alvás.

 

Mivel, milyen típusú írásokkal kezdted a pályafutásodat?

X-akták fanfictionökkel, bár akkor még azt sem tudtam, hogy mi is az a fanfiction, csak X-aktás történeteket írogattam. :D Aztán jöttek a versek, és a novellák (ezek főleg, komorak és tanító jellegűek voltak). Gimnáziumban pedig megírtam életem első kisregényét (ez egy sci-fi volt), és előadták az egyik színdarabomat Kaposvárott, miután bekerültem egy országos színdarabíró pályázat első három helyezettje közé.

 

Hűha, gratulálok. :D

Köszönöm. :)

 

Miért írsz Twilight fanfictiont?

Mert elolvastam az eredeti könyveket, és egyfelől hiányosnak éreztem a kidolgozását a történetnek és a karaktereknek, másfelől mégis elgondolkoztatott a történet, és egy csomó olyan ötlet jutott miatta az eszembe, amiről úgy éreztem, muszáj kiírom magamból. Azt hiszem, pont azért is jött az a jósálmom, amiből A múlt árnyai megszületett, mert túl sokat pörgött az agyam az eredeti regényen. :)

 

Hogyan, honnan jött az ihlet?

Az első ihlet abból a bizonyos álmomból. A többi ihlet, ami egészen idáig elkísért szerencsére, és remélem, hogy még sokáig kitart, azt hiszem, annak köszönhető, hogy Szandi és ti, az olvasóim végig támogattatok, és akkor is mellettem álltatok, mikor épp feladtam volna. Ha az ember úgy érzi, van értelme annak, amit csinál, akár csak annyi, hogy egyetlen ember arcára képes mosolyt rajzolni, akkor sokkal könnyebben megtalálja az ihlet. :)

 

Hogyan írsz? Előre tudod az egész cselekményvázlatot, és szigorúan betartva haladsz, vagy egyik fejezetről a másikra döntöd el, hogy mi legyen a következő fejezetben?

Nem, egyáltalán nincs vázlatom. :D Annyira nincs, hogy mikor megkérdezi valaki, hogy mi lesz a következő fejezetben, mindig azt válaszolom, hogy fogalmam sincs, majd az, amit a szereplőim akarnak. :D Persze, a fővonalat előre tudom nagyjából, bár sokszor még ez is változik (Pl. eredetileg Isabellából vámpírt akartam csinálni és nem farkast, de az utolsó pillanatban jött egy újabb jósálom. ), viszont a kisebb eseményeket, amik egy-egy fejezetben vannak, mindig írás közben találom ki. Vagyis, igazából nem is én. :D Tudom, hogy ez kissé bolond dolognak hangzik, de tényleg a szereplők irányítják sokszor a kezemet. Egyszerűen tudják, hogy mit kell tenniük és mondaniuk ahhoz, hogy jó legyen a történet. :)

 

Volt már úgy, hogy olyan kritikát kaptál, ami miatt esetleg megfordult a fejedben, hogy abbahagyod? Vagy volt olyan ok, ami miatt gondoltál arra, hogy feladod?

Olyan kritika vagy ok, ami miatt úgy éreztem, hogy soha többé nem fogok írni, nem volt, és nem is lesz. Tudom magamról, hogy nem bírnám ki, ha nem írhatnék. :) Elég kevés negatív kritikát szoktam kapni (pedig szeretem, mikor megmondják a hibáimat is :D ), és amikor mégis ilyet kapok, el tudom fogadni. Tudom, hogy nem tetszhet mindenkinek, amit csinálok, és tudom, hogy milyen sok hibát ejtek írás közben. Ha negatív kritikát kapok, átgondolom, és ha az írójának szerintem igaza van, tanulok belőle, ha nem, akkor pedig túlteszem magam rajta. Olyan már megesett viszont, hogy hirtelen úgy éreztem, egy adott történetet nem tudok folytatni, mert egyszerűen logikailag nem tudok megoldani egy problémát a cselekményben. Igen, ez A múlt árnyainál esett még meg velem, de szerencsére, Szandi támogatásával sikerült megoldanom a gondot. :)

 

Már említetted, hogy magyar-történelem szakos vagy. Miért ezt választottad?

Mert senki nem mondta akkoriban, hogy van más választásom is. :D Az igazság az, hogy a magyar nálam nem volt kérdés. Író akartam lenni, szóval, egyértelmű volt a magyar szak. Csak akkor még nem tudtam, hogy semmi olyat nem fogok tanulni az egyetemen, és semmiféle támogatást sem kapok, ami segítene az íróvá válásban. A történelmet pedig azért választottam, mert egyfelől, a gimiben még szerettem, másfelől az osztályfőnököm azt mondta, hogy egy szakkal semmihez sem lehet kezdeni, válasszak még valamit! És mivel a reál tárgyakhoz nem igazán értettem, nyelvérzékem sem volt, hogy német, angol, vagy egyéb nyelvszakra menjek, ezért maradt a történelem. Ha most visszamehetnék a jövőben, akkor biztosan nem magyar-történelem szakra mennék. Vagy csak magyar szakra, vagy pszichológiára. Esetleg elmennék szakácsnak tanulni, vagy valami számítástechnikával foglalkozó iskolába.

 

A barátaid, a családod mit tesznek azért, hogy segítsenek az írásban?

A barátaim közül Szandi az, aki a lehető legtöbbet segített és segít. Ő a múzsám, a bétám, a menedzserem és ingatag önbizalmam tartóoszlopa. Nélküle biztosan nem tartanék ott, ahol most vagyok. Freeb az én állandó VIP-olvasóm, aki szintén előre megkapja a fejezeteket, és rajta tesztelem a reakciókat. A többi barátom pedig, akiket a ficemnek köszönhetően ismertem meg, azzal segítenek, hogy elolvassák, amit írok, és véleményt mondanak róla. Hála az égnek nem csak jót, hanem rosszat is, amiből tanulhatok. :D A családom... Hát, ők passzívan segítenek annyiban, hogy anyu eltűri, hogy néha az itthoni feladataim helyett a gép előtt ülök, és írok. Igazából, se anyu, se a húgom még csak nem is olvasta a ficemet, vagy a saját regényemet. Ők úgy gondolják, hogy az írás nem munka. Pedig, ha tudnák, hogy milyen megerőltető lelkileg, szellemileg és testileg is megírni egy-egy fejezetet, akkor talán megváltozna a véleményük. De legalább tényleg nem dobnak ki, amikor egész nap csak a gépnél írok. Nézzük a jó oldalát. :D

 

Kik azok az emberek, akiknek leginkább megköszönnéd, hogy idáig eljutottál?

Szandinak, Freebnek, minden egyes olvasómnak, aki akár csak egyetlen szóval is jelezte, hogy van értelme annak, amit csinálok, és anyunak, amiért tényleg eltűri, hogy az írás az életem. De a legnagyobb köszönet tényleg Szandinak jár, mert ő végig itt volt mellettem, és mindenben segített nekem. Félek, hogy nem tudom eléggé megköszönni neki...

 

Végezetül legyen egy olyan kérdés, amit minden írótól megkérdeznek: Megosztanál velünk némi információt az elkövetkezendő fejezetekből?

Hát, ebben nem én vagyok az illetékes, hanem a szereplőim, szóval, őket kérdezd. :D Még fogalmam sincs, mi lesz a következő fejezetben, ez majd csak akkor derül ki számomra is, mikor leülök, és elkezdem írni. :) Viszont, annyit mondhatok, hogy most már beindulnak az események, és nagyon izgalmas szálak fognak kibontakozni. Szóval, készüljetek műkörömmel, mert az igazit lehet, hogy tövig fogjátok rágni. :D

 

Köszönöm az interjút! :)

Én köszönöm, hogy rám gondoltál interjúalanyként. :)

 

 

A múlt árnyai - Így készült...

2009.10.01. 21:36, Spirit-Bliss
2. fejezet

Íme Truska ajándékának a 2. fejezete. :)

 

 

 

 

2. fejezet: Zongoraszó

Két nappal később folytatódott a történet. Újabb és újabb embereket vonzva a számítógép elé, pedig ez még csak a kezdet volt (tudom tisztára olyan, mint egy bemondónő, de esküszöm, nem direkt van. J).

 

Hatás:

Egy fejezetben olyan sok érzelem, és történés van, hogy egyszer nem elég elolvasni. J Nem tömény, félre ne értsd, hanem épp így jó. J A zongorás rész meg egyszerűen nagyszerű. J

 

Részletek:

 

„Hoztak pár dolgot… – visszhangzott a fejemben Alice hangja, mikor beléptem a nappaliba, és megláttam a hatalmas szatyor- és dobozhalmot. Rosalie nem törődött velem, de Alice hangosan kinevetett, és még Esme is megmosolygott, mikor a döbbenettől tátott szájjal bámultam rájuk.”

 

„Jasper az ágy mellett térdelt, és kétségbeesett arccal nézett az öcsémre.

- Nem csináltam vele semmit! – bizonygatta, én pedig majdnem hangosan felkuncogtam. – Nem értem, miért sír… Az előbb még aludt…”

 

„Az összes Cullen olyan átható pillantással tudott a párjára nézni, amilyet még sosem láttam emberi pároknál. Kicsit irigyeltem őket…”

 

„- Te… te vagy az angyal… - motyogtam inkább magamnak, mint neki, mikor végre rájöttem, mi is az, ami miatt méregbe gurult. – Te írtad ezt a dalt? – néztem fel rá. – Én nem tudtam. Sajnálom!”

 

„Sokáig csak ültem az ágyban – biztos voltam benne, hogy hacsak nem vágnak fejbe egy bunkósbottal, képtelen leszek elaludni. Edward olyan volt, mint egy rejtvény – fogalmam sem volt, hogy mit gondolhat vagy mit érezhet pontosan, és ez idegesített. Szerettem volna megérteni, hogy mi is történt a múltban közte és a nagymamám között, és hogy most miért viselkedik ilyen kiszámíthatatlanul. Az egyik pillanatban közömbös, a másikban olyan, mintha fájdalmai lennének, aztán leharapja majdnem a fejem, végül bocsánatot kér. És még a nőkre mondják, hogy szeszélyesek… - fújtattam magamban bosszúsan.”

 

Idézet a fejezethez:Olyan sebeket nyitsz fel, fiam, amelyek már behegedtek.” Jostein Gaarder

 

Vélemények: itt már 13-an dicsértek össze-vissza, és követelték a folytatást…J

 

„Imádom! Egyre jobb és jobb :D” Nevramiel

 

„Egy újabb Stepheni Meyert üdvözölhetünk a körünkben! :D” Mellee

 

”Annyira jól adod vissza a karaktereket, hogy kalapot emelek előtted.” Dorkuci

 

„Azt hiszem a te történeted iránt is fanatikus leszek! ^^”

 

„Hát ez egyszerűen fantasztikus!
Most majd nem fogok tudni elaludni!!!xD” Dorotthea

 

Idézet a véleményekhez:A tehetség univerzális adottság. De rengeteg bátorság kell ahhoz, hogy éljünk vele: merj a legjobb lenni!” Paolo Coelho

Folytatása következik...

 
Vén farkasok művei (haladó írók ficei)
 
Újszülött vámpírok szárnypróbálgatásai (kezdő írók ficei)
 
Alice látomásai (háttérképek, fejlécek, rajzok)
 
Morgások és vonyítások (avagy a társalgó)
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Régi idők mozija (videók)
 
Forksi hírmondó (cikkek, hírek, interjúk - archívum)
 
Nomádok útvonalai (linkek más Twilightos oldalakra)
 
Testvérklánok (linkcserés honlapok)
 
Időmérő halandóknak
 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt