twilightspirits
twilightspirits
Cullen-ház (a fő menüpontok)
 
Volturi játék
 
Csatlakozás a klánunkhoz és falkánkhoz (Bejelentkezés)
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Felhívás

Ha szeretnéd, hogy a Twilight ficed vagy a saját történeted megjelenjen az oldalon, akkor a következőket kell tenned:

1. Elküldöd a történeted 1. fejezetét e-mailben a spiritbliss24@gmail.com címre. A levél tárgyához írd oda, hogy: Twilight Spirits történetírás.

2. Mielőtt az 1. pontot megtennéd, olvasd el, hogy minek kell megfelelnie a történetednek, hogy felkerülhessen az oldalra: 

  • Legyen Twilight fic vagy teljesen saját történet (más fandom ficeit nem tesszük fel az oldalra),
  • A Twilight Spiritsen kívül csak egy másik honlapon lehet fent maximum az írásod.
  • A Merengőre feltöltött írásokat nem engedünk az oldalra, kivéve, ha félbehagyod ott a történetet, és a folytatás már csak nálunk jelenik meg.
  • A történeted feleljen meg az általános követelményeknek, vagyis legyen kerek, egész történet, és a magyar nyelvhelyességre és helyesírásra figyelj oda (vannak saját bétáink, akik ebben segítenek, de azért igyekezz helyesen írni).

Ha szeretnéd, hogy a rajzod, háttérképed, fejléced, vagy bármilyen más alkotásod felkerüljön az oldalra, akkor szintén küldd el a fenti e-mail címre, és a levél tárgyához írd oda, hogy: Twilight Spirits egyéb alkotások. Csak olyan alkotásokat teszünk fel a honlapra, amik maxiumum egy másik honlapon találhatóak még meg.

 
Team Nate

Team Nate

Név: Jonathan (Nate) Uley

Kor: 24 év

Lakhely: La Push

Hajszín: fekete

Szemszín: sötétbarna

Státusz: a la push-i falka Alfája

Leszármazás: Levi Uley leszármazottja

Hol olvashattok róla: A múlt árnyaiban és A jövő reménységében ( http://twilightfic.blogspot.com )

 

 

A Team Nate tagjai:

Zafír

Fummie

Juca

Vicky

Csilla

Deszy

ViviBella

Catus

Freeb

Kanga27

Bbabri

Noncsy17

Mona

Bine

Doryka

Bimbicsi

Purplemoon

Fable

Fanka

 

Aki még jelentkezni szeretne a Team Nate-hez, az szóljon nekem. :)

 

 
Team Joshua

 

Név: Joshua Call
Kor: 22 év
Lakhely: La Push
Hajszín: fekete
Szemszín: fekete
Státusz: a la push-i falka Bétája
Leszármazás: Embry Call leszármazottja, aki Billy Black fia, vagyis Black leszármazott
Hol olvashattok róla: A múlt árnyaiban és A jövő reménységében
 
 
 
A Team Joshua tagjai:
 
Mismouth
Doryka
Bimbicsi
Ancsy
Zsizsi
 
 
 
Aki még jelentkezni szeretne a Team Joshuához, az szóljon nekem. :)
 
Cullenék ebédlőasztala körül (avagy a szavazás helyszíne)
Ki a kedvenc farkasod A múlt árnyaiban vagy A jövő reménységében?

Jonathan (Nate)
Joshua (Josh)
Aidan
Daniel (Dan)
Benjamin (Benji)
Isabella
Jade
Ouray
Egyik farkast sem szeretem.
Nem olvasom a ficedet, így nem tudom, kik ők.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Frissítések

Szabadság - szerelem, avagy A szerelem demokráciája az Eclipse-ben

2009.11.03. 10:06, Fable
Fable cikke

Szabadság  – szerelem,

avagy

A szerelem demokráciája az Eclipse-ben  
 

[Elválás – Összetört szívek (befejező rész). 

„- Drágám, mi nem lehetünk egymáséi.

  • Miért nem?
  • Mert akkora társadalmi és szociális szakadék van közöttünk, hogy azt függőhíddal sem lehetne ’jóvátenni’!
  • Akkor most mi lesz velünk? De hiszen szeretlek! Nem tudok nélküled élni!
  • Én is imádlak, egyetlenem. De hozzá kell mennem ahhoz az emberhez, akit az apám szánt nekem. Ő kedves hozzám és rajong értem, és bár nem TE vagy, nincs más választásom. Még ha boldogtalan is leszek és az űr a lelkemben örökre megmarad, elhagylak TÉGED. Így mindenki más megnyugszik, helyreáll a családi béke. Isten áldjon, szerelmem!
  • Ég veled! Istenem, megszakad a szívem!

 

És ezzel elváltak a szerelmesek útjai, helyreállt a világban a rend… CSAK az ő életük egy hatalmas szeletje vált örökké sivárrá…  

VÉGE]  

…De hát, mint tudjuk, a (szerelem)sebek - ha mégoly nagyok is- behegednek. Lehet, hogy három műtétre való öltés kell hozzá és egy borzasztó jó szívsebész, de a szervezetben beindul az öngyógyítási folyamat, előbb-utóbb kevésbé fog fájni, ’jajgatni’.

   Még most is kísértenek a beteljesületlen szerelmek rémképei. Soha nem szerettem az olyan történeteket, ahol a nyilvánvalóan egymásnak teremtett, ’párnak valók’ csak kerülgetik egymást, szenvedve, azzal a felkiáltással, hogy jobb mindenkinek, ha ők külön járják a sivatagot. Merthogy a másik felük nélkül az élet olyan, mint az állandó aszállyal küzdő Szahara.

  

   Nem leszek író. A fenti rövidke snittel, mint amatőr próbálkozó csak az a célom, hogy képzeljétek el, milyen lett volna, ha Stephenie Meyer hasonló szavakat (vámpíros felhanggal) ad Bella szájába, azokkal elszakítva őt az igaz szerelmétől. Na, hogy megy? Ugye hogy… Nekem sem sikerült… 

   Van egy olyan, egyszerűségében felettébb bölcs mondás, miszerint nincsen rózsa tövis nélkül. Nagy baj, ha az ember képes feladni valamit azért, mert küzdeni kell érte. Tudja, hogy a cél nemes és egyértelmű, de megfutamodik és inkább a biztos kikötőt választja. Ami persze adhat valamiféle kárpótlást, lásd fönt: biztonságot, de az életben - nem tudom, ti tapasztaltátok-e már – én mindig akkor éreztem a legtökéletesebb elégedettséget, amikor meg kellett küzdenem, vagy inkább szenvednem az áhított dolgokért.

  

   Bella kap egy lehetőséget a sorstól, mégpedig azt, hogy megismerje a boldogságot Edward mellett, azt a fajtát, amit csak a nagy Ő-től kaphat az ember lánya.

Lefagytam, amikor a Twilight Saga harmadik részében Jacobot csókolva elgondolkozott azon, mi lenne, ha a farkasfiúval maradna. Nem hittem el, hogy ez eszébe jutott.

  

   Arra gondoltam, hogy nekem eszem ágában sem lett volna ezt tenni, amikor egy másik szeretetteljes, aranybarna szempár vár rám valahol, csak rám. Megfordult a fejemben, hogy most azonnal leteszem a könyvet, és elő sem veszem többé, annyira lehangolt ez a kis közjáték, ahogy mondani szokták. Megértem én, hogy kellett a csavar a regénybe, az érdekesség kedvéért, és ha őszinte akarok lenni, Jacob megérdemelte ezt a hamar tovaröppenő esélyt.

   Mégis, annak ellenére, hogy Edward egy élő Damoklész kardja Bella feje fölött, az a véleményem, azért a férfiért, aki annyi mindent feláldoz magából egy nőért, mint főhősünk, és ilyen odaadással képes szeretni, érdemes vállalni a kockázatot és harcolni minden egyes együtt töltött percért. Csak Ő lehet az igazi, ŐT pedig nem lehet pótolni, akármennyi Jacob mászkál is a környéken.  

          

   Várom a Team Jacob véleményét! :-) 

Fable

 

 

 

7 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2009.11.03. 22:30
Fable

Szuper, most meg egy enterrel elküldtem a félkész hozzászólásomat! Így is csak én járhatok!:-)!

Az jött volna még a végére, hogy néha azt kívánom, bár a Breaking Dawn lett volna a harmadik és egyben befejező rész. De ugye a saga jobban hangzik és persze vannak olyan jelenetek az Eclipse-ben, amelyek miatt megéri azt a 'kis közjátékot' elviselnünk Bella és Jacob között. Asszem, mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy melyek azok!;-) Ezek 'vettek rá', hogy tovább olvassak! Puszi nektek!:-) 

Idézet
2009.11.03. 22:22
Fable

Írtam nektek, erre a rendszer eltüntette a hozzászólásomat - ahh, ez az én szerencsém! 

Remélem, most sikerrel járok! Szóval, köszönöm a jó szavakat! Nagyon örülök nekik!:-)

A megjelenés napján megvettem az Eclipse-t. Már nagyon vártam, olyan jó volt végre kézbe fogni!!

Idézet
2009.11.03. 21:09
angeldia

 "Lefagytam, amikor a Twilight Saga harmadik részében Jacobot csókolva elgondolkozott azon, mi lenne, ha a farkasfiúval maradna. Nem hittem el, hogy ez eszébe jutott.

   Arra gondoltam, hogy nekem eszem ágában sem lett volna ezt tenni, amikor egy másik szeretetteljes, aranybarna szempár vár rám valahol, csak rám. Megfordult a fejemben, hogy most azonnal leteszem a könyvet, és elő sem veszem többé, .. "

Akár hiszed, akár nem, Fable, én is így éltem át.. abban a pillanatban már nem voltam biztos benne, hogy tovább akarom-e olvasni. Pedig arra a mindenhatóra ott fönt, esküszöm, tiszta szívemből szeretem a Twilight Sagát. De ezek után... megszakadt a szívem Edwarddért.. Bella hogy volt képes.. és aztán Edward ahogy fogadta.. senki más nem lenne képes abban a pillanatban olyan nyugodt maradni, mint Edward. 

És Fable, ahogy leírtad. Nincs szavam.. igazi élmény volt olvasni :)

Mindörökre és visszavonhatatlanul: team Edward <3

Idézet
2009.11.03. 20:03
Freeb

Um, hát nem szeretnék Bliss szavaival élni, de egyszerűen jobb szót nem találok, mint a tökéletes. A mondanivalója, az egész tartalma, és ahogy megfogalmaztad, szerintem is tökéletes. Majd megszakadt a szívem Edwardért abban a pillanatban, amikor - Spoiler, de hát gondolom már mindenki tudja -, Bella megcsókolta Jacobot. Dühös voltam Bellára, és még Jacobra is, hogy Bellának eszébe jutott ez. Hisz... Edward a tökéletes férfi.

Team Edward! :D

Idézet
2009.11.03. 11:54
melka

Sajna én is Spirittel értek egyet. Sorry... Ebben a történetben számomra Bella és Edward a főszereplők, Jacob csak ideig-óráig került a központba.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Vén farkasok művei (haladó írók ficei)
 
Újszülött vámpírok szárnypróbálgatásai (kezdő írók ficei)
 
Alice látomásai (háttérképek, fejlécek, rajzok)
 
Morgások és vonyítások (avagy a társalgó)
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Régi idők mozija (videók)
 
Forksi hírmondó (cikkek, hírek, interjúk - archívum)
 
Nomádok útvonalai (linkek más Twilightos oldalakra)
 
Testvérklánok (linkcserés honlapok)
 
Időmérő halandóknak
 

KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!